Donirajte nam del dohodnine

dohodnina_pasica

Delovanje društva Bravo je povezano z denarnimi sredstvi, ki jih nikoli ni dovolj. Osnovni vir sredstev so članarine, ki jih plačujejo člani društva, prav vsi pa nam lahko pomagate z namenitvijo dela dohodnine, kar omogoča Zakon o dohodnini. V kolikor se za to ne odločite, 1% vaše dohodnine roma v proračun Republike Slovenije in ne dobrodelnim organizacijam.

Vaša donacija dela dohodnine ne vpliva na višino odmerjene dohodnine. V primeru, da morate del dohodnine doplačati, zaradi donacije vaš znesek ne bo višji.

Do 1% vaše dohodnine nam za delovanje lahko namenite na tri načine:

    1. Na spletnem portalu eDavki elektronsko izpolnite obrazec (potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo); društvo Bravo ima davčno številko 79106986 ali
    2. Natisnete obrazec – Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije (PDF datoteka: doh_don.i.sl), izpolnite s svojimi podatki in vnesete odstotek namenjene dohodnine (do 1%) in izpolnjen obrazec oddate ali pošljete na enega od davčnih uradov (seznam TUKAJ) ali
    3. Ustno na svoji izpostavi finančnega urada (seznam).

V društvu se vam za donacijo že vnaprej zahvaljujemo, saj boste z njo pripomogli k še obsežnejšemu in kvalitetnejšemu delovanju društva.

 


(Skupno 1.196 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost