Podjetje Fastcast vabi k ogledu športnega spektakla, na katerem bodo dokumentirali namišljeni “televizijski prenos ameriške NBA košarkarske tekme”. Gre za režirani športni dogodek, ki bo prvi tovrsten v Sloveniji. Na dogodku bodo gostili 18 profesionalnih košarkarjev iz celega sveta in 1300 gledalcev/statistov.

Gre za SNEMANJE KOŠARKARSKE TEKME NBA, Arena Stožice, 28.09.2019 z nagradnimi igrami in nastopom plesne skupine. Program povezuje Blaž Babič. Generalni sponzor in donator različnih nagrad je Avtohiša Seliškar.

Snemanje bo predvidoma izvedeno v petih urah, v soboto, 28.9.2019. PRIHOD: 14:00 ZAKLJUČEK 19:00

VAŠA PRISOTNOST NA DOGODKU JE LAHKO DOBRODELNA! Organizator namreč prispeva 20 EUR društvu Bravo za vsakega udeleženca, ki bi se prijavil preko društva. Članstvo v društvu ni pogoj za udeležbo. Posamezne udeležence bomo na podlagi zahtevanih podatkov prijavili preko društva.

Za sodelovanje za snemanju bo moral vsak udeleženec izpolniti dokument, s katerim bo dal pisno soglasje, da je bil obveščen o namenu snemanja ter da dovoljuje, da se lastništvo posnetkov, na katerih se ga morda prepozna kot gledalca in avtorske pravice teh posnetkov prenašajo na organizatorja snemanja.

Za vstop na snemalno lokacijo se bo potrebno identificirati z osebnim dokumentom. Pogoj za sodelovanje je starost vsaj 18 let.

Organizator snemanja je podjetje SimonKr d.o.o., Cesta krimskega odreda 9, 1360 Vrhnika. Podjetje se ukvarja s produkcijo fotografskega in video materiala za spletne knjižnice iStock in Getty Images. Snemanje se izvaja v namene pridobitve materialov za spletne knjižnice.

V kolikor se želite udeležiti dogodka in hkrati tudi podpreti društvo z donacijo, vas vabimo, da na e-naslov administrator@drustvo-bravo.si pošljete naslednje podatke: ime in priimek, e-naslov, spol in starost. S prijavo se strinjate s pogoji, ki jih je objavil organizator in jih objavljamo spodaj. Prijava še možna še danes (petek, 27. 9. 2019). Vaše poslane podatke bomo posredovali organizatorju, na e-naslov pa boste prejeli vpisane podatke.

Vsem, ki se boste odločili za tovrsten prispevek, se že vnaprej zahvaljujemo.

 


Objava organizatorja:

SNEMANJE AMERIŠKE KOŠARKARSKE TEKME, ARENA STOŽICE, 28.09.2019

Gre za športno-igrani dogodek, ki bo prvi tovrsten v Sloveniji. Arena Stožice bo v popolnoma novi preobleki gostila profesionalne košarkarje s celega sveta, ki se bodo v dveh ekipah pomerili na parketu in razgreli množico. Navijači boste deležni spremljevalnega zabavnega programa z DJ-jem in plesno navijaško skupino, animator Blaž Babič ter raper Trkaj pa bosta podelila preko 100 nagrad! Nagrade prispevajo Luka Dončić – praktične nagrade, Avtohiša Seliškar – vikend paket z avtomobilom Citroen C5, Cedevita Olimpija – 3x po dve vstopnici za prvo evropsko tekmo Cedevite Olimpije, Jeklarna – 20x bon za uvodni individualni trening z osebnim trenerjem, Frizerski Studio RM – 20x bon za striženje/oblikovanje frizure/makeup… in spisek se dnevno dopolnjuje.

Snemanje bo predvidoma izvedeno v petih urah v soboto 28.9.2019. PRIHOD: 14:00
Parkiranje bo brezplačno. Ker bo na stadionu v Stožicah istočasno potekal nogometni debri Ljubljana – Maribor, smo zaradi vaše varnosti in varnosti vaših avtomobilov za brezplačno parkiranje poskrbeli na parkirišču Žale, od koder vas bodo avtobusi prepeljali direktno pred vhod v Areno Stožice. Avtobusi bodo vozili na 10 min. BODITE TOČNI, saj bomo vhod zaprli ob 14:45, pravtako pa bodo prenehali voziti avtobusi.

DOGODEK JE DOBRODELNE NARAVE. Vsak navijač / statist lahko svoj honorar za prisotnost na tekmi (od 14:00 – 19:00) podari enemu od društev / organizacij s katerimi sodelujemo na dogodku. V kolikor bi želeli honorar, ki znaša simboličnih 20 EUR (bruto bruto), obržati zase, izberite ob prijavi “društvo” FASTCAST. V tem primeru vas bodo s Fastcast, casting agencije, kontaktirali in z vami izpolnili dokumente za nakazilo vašega honorarja.

Za sodelovanje na snemanju bo potrebo izpolniti dokument, s katerim boste pisno soglašali, da ste bili obveščeni o namenu snemanja ter da dovoljujete, da se lastništvo posnetkov, na katerih se vas morda prepozna kot gledalca, in avtorske pravice teh posnetkov prenašajo na organizatorja snemanja. Gre za standardni dokument, katerega besedilo si lahko preberete na bližnjici tukaj: https://www.dropbox.com/s/9xqpetvj0pi6lsp/MODEL%20RELEASE%20FORM%20ENG%20SLO.pdf?dl=0

Za vstop v dvorano se bo potrebno identificirati z osebnim dokumentom. Pogoj za sodelovanje je starost vsaj 18 let.

Organizator snemanja je podjetje SimonKr d.o.o., Cesta krimskega odreda 9, 1360 Vrhnika, produkcija fotografskega in video materiala za spletne knjižnice iStock in Getty Images. Snemanje se izvaja v namene pridobitve materialov za spletne knjižnice.

Politika zasebnosti je objavljena na https://docs.google.com/document/d/1MCetcBmX-V8VijZXpK6v_1J6bFFUlB8SXFWLJdTa2RE/edit


(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost