Vabimo Vas na občni zbor Društva Bravo, ki ga bomo izvedli v torek, 23. marca 2021, ob 18. uri na daljavo preko ZOOM-a na povezavi https://uni-lj-si.zoom.us/j/93093642307.

Dnevni red:

  1. Izvolitev organov občnega zbora (delovnega predsedstva z zapisnikarjem in dvema overovateljema).
  2. Predstavitev poročila društva in finančnega poročila za leto 2020 (gradivo je objavljeno na spletni strani Društva Bravo).
  3. Predstavitev načrta dela in finančnega načrta društva za leto 2021 (gradivo je objavljeno na spletni strani Društva Bravo).
  4. Razno.

Kot v drugih državah so tudi v Sloveniji v času pandemije korona virusa COVID-19 nastale raznolike posledice izobraževanja na daljavo. Na tokratnem občnem zboru bomo gostili Anico Mikuš Kos, dr. med. spec. pediatrije, spec. psihiatrije, ki bo predstavila aktualno temo z naslovom Pomoč otrokom s specifičnimi učnimi težavami v času pandemije. V času pandemije se je močno povečalo število otrok in mladostnikov, ki doživljajo hude čustvene stiske in težave pri učenju. Na osnovi svojih bogatih znanj in izkušenj bo predavateljica predstavila svoj pogled na nastale stiske in posredovala številne dragocene nasvete za starše in strokovne delavce.

K ogledu predavanja ste vabljeni vsi zainteresirani.

Predavanje bo na začetku srečanja, občni zbor pa bo potekal po njem.

Vabljeni!

V upanju, da se boste kljub vsem izzivom današnjega časa udeležili občnega zbora, Vas lepo pozdravljava,

 

predsednica Društva Bravo, dr. Marija Kavkler

predsednik Upravnega odbora Društva Bravo, dr. Marko Kalan

 


Letno poročilo za leto 2020 in načrt dela za leto 2021 je dosegljiv na strani Letna poročila ali neposredno s klikom TUKAJ.


(Skupno 334 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost