Predavateljica: Dušica Kunaver

PREDAVANJE PREKO SPLETA V ŽIVO!

Angleščina po Mavrični bližnjici je inovativna učna metoda predavateljice Dušice Kunaver.  

Dan in ura: ponedeljek, 16.11., od 19. do 20.30 ure

Ta metoda bistveno poenostavlja in pospešuje učenje angleščine in tudi ostalih evropskih jezikov, ker jezik obravnava kot preprost mehanizem, ki deluje v skladu z naravno, matematično logiko.

Ta metoda je zelo primerna ZA VSE, ki želijo v matematično in logično zaporedje razvrstiti temelje angleškega jezika! JE MOGOČE!

Vsebina predavanja je primerna za odrasle, ki si želijo obnoviti in urediti šolsko znanje angleščine, dijakom in učencem (od 7. razreda navzgor), pa bo predavanje poenostavilo in olajšalo učenje angleščine.

PROGRAM PREDAVANJA:

  1. Pristop do učenja  – po starogrškem vzorcu iskanja bistvenih vsebin
  2. Sedem osnovnih elementov jezika na sedmih mavričnih barvah
  3. Temelji angleške slovnice »narisani« na preglednicah.
  4. Glagolski časi v logičnem, matematično urejenem sistemu

 

Trajanje: dve šolski uri (90 minut)

Dan in ura: ponedeljek, 16.11., od 19. do 20.30 ure

Predavateljica: Dušica Kunaver

Vodenje in organizacija: mag. Marja Černelič in Katja Škrabar

Metoda Mavrične bližnjice je inovativna metoda, ki jo avtorica Dušica Kunaver s predavanji in zbirko učnih gradiv dopolnjuje že skoraj 30 let. Mavrična bližnjica je metoda pouka, ki izhaja iz slovenskega jezika in je uporabna za pospešen pristop k skoraj vsem evropskim jezikom.  Republiški strokovni svet je metodo potrdil že leta 1995. Gradiva te zbirke so obšolsko gradivo, vendar dopolnjujejo šolsko klasiko, ki gradi znanje postopno, Mavrična bližnjica pa ima celosten pristop k jezikovnemu mehanizmu.

Predavateljica Dušica Kunaver je avtorica metode Angleščina po mavrični bližnjici, ki jo je potrdil Republiški strokovni svet in jo je registrirala Avtorska agencija za Slovenijo. Dušica Kunaver je profesorica angleščine in ruščine, pisateljica, predavateljica, zbiralka ljudske dediščine. Je publicistika, napisala je blizu tisoč člankov, ki so bili objavljeni v različnih časopisih in revijah in je avtorica (ali soavtorica) več kot 150 knjig o naslednjih vsebinah: slovensko ljudsko izročilo, anglistika, pedagogika in alpinizem. Priznanja: Zavod za šolstvo in Andragoški center. Nagrada: najvišja republiška nagrada na področju šolstva za življenjsko delo (1995). Nominacija za Slovenko leta 2002.

 

Kotizacija je 23,00 EUR, ki vključuje dve šolski uri preko spleta s predavateljico Dušico Kunaver, in vključuje tudi naslednji dve gradivi:

  • preglednico – Temelji angleške slovnice,
  • brošuro – Mavrične stopnice do angleščine.

 

Prijave za udeležbo in vse dodatne informacije dobite, če pošljete mail na naslov soladusicekunaver@gmail.com .

Prijazno vabljeni!


(Skupno 332 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost