Pedagoška Fakulteta Univerze v Ljubljani v okviru projekta Erasmus+ Politika in smernice specifičnih učnih težav v EU ter usposabljanje učiteljev in odraslih na področju SUT organizira zaključno konferenco projekta.

Konferenca bo potekala v petek, 12. maja 2017, na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 16 med 9.00 in 16.30 uro.

Namen projekta je bil priprava gradiv, s katerimi bi šolski strokovni delavci, starši in prostovoljci laže prepoznali in diagnostično ocenili primanjkljaje učencev in mladostnikov s SUT ter jim učinkoviteje prilagajali proces poučevanja in zanje pripravili učinkovite oblike pomoči.

Konferenca je namenjena učiteljem, strokovnim delavcem, staršem in vsem, ki kot prostovoljci pomagate otrokom in mladostnikom s specifičnimi učnimi težavami.

Predavanja bodo potekala v slovenskem in angleškem jeziku. Predavanja tujih predavateljev bodo simultano prevajana. Konferenca je brez kotizacije.

Povezava do e-prijave: https://www.1ka.si/a/120823

Vse nadaljnje informacije so na razpolago po e-pošti mira.metljak@pef.uni-lj.si ali po telefonu 01 589 23 53. Vabilo in dodatne informacije o seminarju so dostopne tudi na spletni strani Pedagoške fakultete UL.

Vse podatke, program konference in povzetke predavanj objavljamo v vabilu, ki ga odprete s klikom TUKAJ.


(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost