Zaradi bolezni moramo sredino srečanje žal odpovedati. Nadomestni termin bomo objavili na tem mestu in vas obvestili preko epošte.

Dijakinje in dijaki, študentke in študenti, vsi, ki to šele boste!

Vas spremlja disleksija ali druga dis? Imate status dijaka ali študenta s posebnimi potrebami? Bi se radi pogovorili in srečali z vrstniki, jih kaj vprašali, iščete odgovore na vprašanja o statusu študenta s PP, …? Bi radi sodelovali v skupini, ki bo v pomoč sovrstnikom ali iščete pomoč zase, za prijatelje?

Živa Jakšić Ivačič, študentka magistrskega študija Specialne in rehabilitacijske pedagogie, koordinatorka tutorjev za študente s posebnimi potrebami na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, prostovoljka z bogatimi izkušnjami v različnih projektih povezanih s pomočjo osebam s PP, bo gostja aprilskega srečanja BravoMI.

Pripravite vprašanja, povabite prijatelje in pridite v sredo, 10. aprila 2019 ob 18. uri v Trubarjevo hišo literature. Prvotni termin je odpovedan. Nadomestni termin bo sporočen naknadno.

Več glav več ve, tudi vaše izkušnje so dragocene!

Prosimo, prijavite se na spletnem obrazcu, da bo organizacija lažje stekla. Naslov obrazca je https://forms.gle/7krBcSneALbuBmY5A

ekipa BravoMi v sodelovanju z društvom Bravo in Trubarjevo hišo literature


(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost