Vabimo vas na predstavitev Metode učenja „Play Attention“, ki nam jo bo predstavil gospod Marko Ferek iz društva Buđenje – Udruga za ruzumevanje ADHD.

Metoda učenja „Play Attention“ izboljšuje ohranjanje pozornosti, zmanjšuje vpliv motenj, izboljšuje pomnjenje, omogoča hitrejše opravljanje nalog ter izboljšuje spretnosti organiziranja. Vse to posledično vpliva na boljši uspeh v šoli in na delovnem mestu, večje samospoštovanje in zadovoljstvo v življenju. Zelo učinkovita pa je pri otrocih in odraslih osebah z ADHD.

Predstavitev bo v sredo, 19. 10. 2016, ob 17. uri na gorenjski podružnici društva Bravo, v Osnovni šoli Žirovnica, Zabreznica 4, 4274 Žirovnica, v učilnici angleščine v I. nadstropju.

Predavatelj gospod Marko Ferek prihaja iz Zagreba. Po končanem študiju je v Zagrebu ustanovil društvo imenovano Buđenje – društvo za razumevanje ADHD-ja. Zaradi svojih posebnosti je med šolanjem doživel veliko neuspehov in kritik, kar je vplivalo na razvoj nižje samopodobe. Naključno je v določenem obdobju ugotovil, da so težave, s katerimi se je soočal v svojem razvoju torej nepozornost, sanjarjenje in hiperaktivnost, v bistvu lahko velike prednosti. Odločil se je, da bo širši javnosti te lastnosti v celoti predstavil skupaj z vsemi njihovimi prednostmi. Marko Ferek ima za seboj že vrsto predavanj in delavnic. Napisal je tudi knjigo z naslovom Hiperaktivni sanjari.

Prosimo vas, da informacije posredujete naprej tudi tistim, ki niso člani društva Bravo in bi jih tema zanimala. Predavanje je brezplačno in bo v hrvaškem jeziku.

Lepo vabljeni v čim večjem številu!


(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost